Från student till anställd

Vilken omställning det är från att ha studerat i fyra år till att jobba mer än heltid och pendla. 
 
Ytterligare en arbetsvecka är slut. Jag är också slut, men det är väl så det ska vara. Denna veckan var det kortvecka vilket jag tyckte var skönt. Jag jobbar självständigt nu och det är därför mycket att hålla koll på som tar på krafterna. Jag sover som en stock, vilket är tur. För övrigt känner jag mig som en robot, jag går upp 05:15 och kommer hem tidigast 17:15, sen somnar jag vid halv tio. Det blir långa dagar när man pendlar och jobbar 30 min övertid varje dag. Jag kommer känna mig så fri när jag börjar jobba på min tillsvidareanställning till hösten, tänk att jag inte behöver pendla, jag kan flexa, jobba hemifrån och jag jobbar heltidsveckor. 
 
När jag inte känner mig som en robot så mår jag toppen, typ på helgerna. Förra helgen fyllde jag 23. Min sambo väckte mig (jag fick låtsassova lite) med  frukost på sängen och paket. Sen åkte vi ut på landet till mina föräldrar. Vi firade förlovning och min och mina trillingbröders födelsedag. Vi drack lite champagne, åkte båt, åt middag, umgicks och spelade spel. Allt var på topp helt enkelt.
 
I veckan har jag varit på köttutbildning, mycket intressant. Jag har fått lära mig vart köttet kommer ifrån på företaget jag arbetar, hur djuren har blivit behandlade och mått, hur de är styckade och vad de olika styckade delarna som säljs kallas. 
 
Imorgon är det midsommar. Vi ska grilla med några vänner men så mycket mer planer har vi inte. Vi får se vad vi hittar på. Det har varit så mycket det senaste så det är ganska skönt att inte ha så mycket planer. 
 
Vi tog båten förbi Läckö Slott i lördags, så fint. 
 
Min vardag just nu
 
Inte min vardag (tyvärr, hehe), men detta var min födelsedagsfrukost. Jag blev proppmätt och lite till, men gott var det.