Hylla från Cervera och after work

Godkväll,
 
För tillfället sitter jag i soffan med ett glas rosé och en kanelbulle samtidigt som jag kollar på sommarkrysset ena sekunden och på mitt fynd andra sekunden. Idag åkte vi en sväng till Cervera för att jag skulle kunna använda upp mina presentkort där. Jag hittade en hylla på extrapris som jag är så nöjd över (se bilden nedan). Sen köpte jag även den lilla vasen längst upp till vänster i hyllan. Det blev himla bra. Sen stannade vi på blomsterlandet och köpte tre nya blommor. Jag köpte även lite nytt smink på Kicks. Eftersom jag tog ganska lång tid på mig i butikerna (kanske lite för lång tid) så hann klockan bli mycket innan vi hade tid att äta lunch. Men vid fyra stannade vi på Max och käkade, onyttigt ioförsig men det var de värt. 
 
 
 
I torsdags hade jag och min kollega (och nya vän) lite after-work i hamnen. Det var så mysigt. Vi åt lite mat, drack vin och kaffedrink och efter det gick vi och satte oss en bit bort och bara pratade. Jag har ju flyttat till en ny stad med min sambo och har inte haft något direkt umgänge just här. Så det är väldigt trevligt för mig att jag kommer så bra överens med min nya kollega som bor på samma ställe som mig. 
 
Nu på måndag påbörjar jag min sista vecka på sommarjobbet. Dessa åtta veckor har ju gått så fort! Det ska bli väldigt skönt att få gå på semester på fredag. Jag längtar! Jag kommer dock sakna mina kollegor jag haft nu i sommar men jag hoppas att det blir lika bra på mitt nya jobb till hösten.